.::KESAYANGANKU::.

08 October 2011

Assalamualaikum....

Semalam buat pertama kalinya selama 2 bulan tinggal bersama, kitorang berjaya melicinkan nasi seperiuk...hahaha catat rekod tu, maybe sebab semalam makan 2 kali kot..sebelum-sebelum ni kitorang makan nasi sehari sekali je...sebab tu la dua-dua orang kurus keding...hahaha

lauk semalam, simple-simple je..dua-dua tak banyak karenah bab makan...=)


Hari ni plak tak masak nasi pun, sebab pagi tadi dah buat makaroni...buat untuk sarapan..tapi dah lewat alang-alang lunch sekali la...tanye Hafiz nak makan nasi tak, sebab aku dah kenyang..kalau die nak makan baru nak masak..sekali dia cakap tak payahla, dia pun dah kenyang...lagipun makaroni banyak lagi dalam kuali tu...kalau lapar makan itu sudah...hehe

2 2 Butterfly Comel:

♥ norlida ramli ♥ said...

wah..sedapnya macaroni..fav saya tu..hehe

sop said...

wah.. lapor sekejabt tgk gambor :)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2