.::KESAYANGANKU::.

17 October 2011

Assalamualaikum...

~garfield hilang, die keluar rumah malam tadi...
selalunye malam memang dia dok kat luar...
tapi time my sayang balik kerja dia akan masuk sekali...
so pagi tadi my sayang balik keje around 3.30 pagi...
tak nampak pun kelibat garfield...
kitorang pun panggil-panggil la kot-kot die tertidur...
tak jugak muncul, so kitorang pun masuk je la...
http://www.emocutez.com

~my sayang cakap pagi nanti dia balik la tu...
so pagi tadi awal-awal lagi aku dah bukak pintu depan n belakang....
dah siap makanan n susu untuk dia...
tapi tak jugak muncul, mane la si garfield ni??
terus kejutkan my sayang ajak die keluar cari area taman ni...
mane tau die lupe jalan balik ke...
tapi tak nampak pun kelibat die...
sampai sekarang tak jugak muncul-muncul...
baru mula sayang die..die dah hilang...
sedih giler ok!
harap-harap nanti garfield balik sini semula...
http://www.emocutez.com

8 2 Butterfly Comel:

diana said...

esok2 dia balik la tu..
dia ada suka kat mana2 kucing betina la dah tu...

sweetbelly gurlz said...

dye g dating tu...esok2 dye lek k...

pilotHans said...

sy laa yg kidnap garfield awak..tunggu tuntutan sy mlm nnti..sy email..lol

Cik Anna said...

sabar k sis..
nt blik la tu..
x mo sdih2 k..

AzzifarunNurafizza said...

ala..cian nye..dia sesat kot tu..nanti dia balik la..sabar k?

Mish eika :) said...

alololo . mesty comel ann ")

Ardini Humaira said...

garfielllldddd ooo garfielllddd balik oii rotan kamm hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nnt dia blk la tu..atau dia dah berkenan kat anak dara mana2 jiran kot?

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2