.::KESAYANGANKU::.

27 October 2011


~mengantuk yang teramat sangat...
ni kalau letak kepala je sure terus terbang ke alam lain...
korang dah lunch ke??lauk ape hari ni??
aku lum lunch lagi, dok tunggu my sayang balik...
hari ni masak ayam masak merah + goreng sayur jer....
dah 3 hari kitorang tak makan nasi...
hahaha asyik makan western je, dasyat betoi...
hari ni baru dapur berasap balik...

~plannye pagi tadi nak masak nasi lemak....
dengan sambal tumis ikan bilis + ayam goreng berempah...
puas pusing cari daun pandan takde la plak...
maka plan ditunda pada esok hari...

6 2 Butterfly Comel:

Norlida Ramli said...

alolo..sweetnya tggu hubby balik.hehe..

dapnya kalo dpt mkn nasik lemak tu! esok kalo dh siap menu, jemput tau.nk dtg.hehe

Yana Houry said...

@Norlida Ramli
dah xsweet,skrg ni jd sour sbb dah makan sorang..lambat sgt hubby balik, die baru je balik ni..hahaha..

diana said...

akak hari ni tak dan nak mengantuk macam selalu sebab sibuk sangt..mujur masih ada masa untuk buka blog kesayangan..:)

aimie amalina said...

alahai
suweeetnye akak
tunggu hubby ye


hehe
bagusnye perot akak bole terima western tanpa nasi
kalo mimi
huh
anginnnn jek bdn
hehhehee

Yana Houry said...

@dianakalau ade kerja mmg xsempat nak ngantuk..rase cepat je mase berlalu kan...sibuk camne pun blog wajib tengo kan??hahaha

Yana Houry said...

@aimie amalina
bagus apenye...tak elok diamalkan selalu..xbaik untuk kesihatan poket n dompet..hehe

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2