.::KESAYANGANKU::.

30 October 2011


~malam tadi kitorang g jalan-jalan kat tapak konvo Uthm jap...
banyak sangat gerai untuk cuci mata dan cuci dompet suamiku, hahaha!!
tapi tak beli ape pun lagi, just g survey-survey dulu...
dah target ape yang nak beli,malam ni baru nak serbu...
yang bestnye malam tadi dapat makan char keow teow...
bukan senang nak dapat makanan utara kat sini kalau takde event camni...


dah lame tak beli aksesori tepon..eksaited gile dapat bende alah ni...=) 


10 2 Butterfly Comel:

~ yus ~ said...

Nampak meriah je pesta konvo UTHM tu. Husband akak dah berapa kali ajak pergi, tp malasnya nak bawa semua anak2 ke sana...

Yana student di sini ke? Husband akak pensyarah di sana..:)

Hanih Borhan said...

Habislah kering dompet suami nanti :p

Azhafizah[フィザ] said...

bukak ke malam2?macam best je tu..hehehe..cuci dompet pulak tu..hihi..lawak ah..btw,comel la accesories enfon tu

Amirah-AFK said...

awak ditag ^^ http://cumayangindah.blogspot.com/2011/10/kena-tag.html

**::CIKNUURUL::** said...

jalan malam2,lepak2 ngan suami kadang2 best gak kan,.ni x,asik kuar siang je,panas.malam sejuk sket,.ehe,.

Yana Houry said...

@~ yus ~
meriah akak..banyak gerai, kalau bawak budak2 lagi pening =)

*yana bukan student uthm, rumah dekat dgn uthm, tu yg singgah jap

Yana Houry said...

@Hanih Borhan
hehe, xde la kering sangat..lembab2 jer :)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
malam lg meriah fiza..malam tadi ade mamt sepah & yassin senario..

comel sebab purple =)

Yana Houry said...

@Amirah-AFK
alamak tag lagi..insyaAllah ade mase sy buat la...huhu

Yana Houry said...

@**::CIKNUURUL::**
tu la...kitorg memang selalu kuar malam, siang mmg jarang kalau xde urusan penting =) malam romantik sket ;p

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2