.::KESAYANGANKU::.

21 October 2011

Assalamualaikum...

~korang dah lunch??Alhamdulillah aku dah kenyang...
ok hari ni nak share pasai minyak kuda putih...
best sangat gune sebab tak berminyak...
tak berbau minyak angin langsung...
die lebih kepada krim walaupun namenye minyak...

~minyak ni macam minyak angin panas...
mule-mule pakai rase panas lepas tu sejuk jer...
aku baru je tau pasai minyak ni...
sebab husband kirim suruh belikan untuk die mase nak datang sini hari tu....
name je orang langkawi tapi bukannye tau sangat...
lepas dah gune memang terus jatuh hati...
lagi-lagi kalau untuk orang yang slalu lenguh-lenguh badan, berangin, senggugut dan mcm2 la...



3 2 Butterfly Comel:

zahidah seran said...

lepastu boleh lari lelaju macam kuda tak??=P

diana said...

kalau sakit apa2 cukup tak suka bubuh minyak..
geli..heheheh

Azhafizah[フィザ] said...

tak pernah dgr minyak name minyak ni..langkawi banyak minyak kan..macam2 ade

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2