.::KESAYANGANKU::.

06 October 2011

Assalamualaikum....

~cuaca kat sini stil same macam sebelum-sebelum ni...
kejap panas yang amat sangat...
then tibe-tibe hujan lebat...
eh tetibe cerita pasal cuaca pulak...
sebenarnya nak gitaw yang pokok bunge ros saye dah keluar bunge!!
seronok sangat-sangat, excited macam dapat anak..hahaha!
maklumla first time tanam pokok bunga katekan...
http://www.emocutez.com 

~sebelum pergi KL hari tu dah keluar sekuntum...
pastu balik semalam tengok ade 2 kuntum...
petang semalam mase nak ambik baju, nampak yang kecik tu nak kembang dah...
ape lagi pagi tadi bangun tidor terus keluar tengok bunge...
hehehe dah 3 kuntum!!
http://www.emocutez.com

  

4 2 Butterfly Comel:

noornazuha said...

akak tanam pokok x penah menjadi..hehehe

♥ norlida ramli ♥ said...

wah kiutnya pkok roses ni..teringin nk bela tapi takut x menjadi..hehe

Yana Houry said...

@noornazuha
ala biase la tu akak..tanam je sampai menjadi...yana pun 1st time mencuba ni..tak sangka plak hidup elok..excited gile..haha

Yana Houry said...

@♥ norlida ramli ♥
alah..blasah je..menjadi ke tak belakang kire..yg penting cube..hehehe

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2