.::KESAYANGANKU::.

10 October 2011

Assalamualaikum....

~dah lame tak join pape contest or segmen...
jom join kengkawan...
tarikh tutup pukul 10 malam ni...
sape nak join boleh klik gambar kat bawah ni ek...


1.Buat entri dan letakkan header SKYTECH BELOG dan linkkan ke entri ni...
2.Buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"
3.Tu je...mudah kan..? Entri siap..? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
4.Follow blog ni kalau suka...nak LIKE fanpage pun boleh...hee...
5.Bila segmen ni tutup...? Pukul 10 malam ni 10 Oktober 2011...

12 2 Butterfly Comel:

diana said...

napa tak pakai tempat komen pop up window yana??

Ezad Skytech said...

TQ sebab join segmen ni ye..:D
Lepas ni boleh la tukar2 bloglist ke..
tukar feed ke..dengan rakan2 blogger..

Hepy blogging :)

sis92 said...

sis dtg dari segmen :)
mari2 dtg blog sis

sis92 said...
This comment has been removed by the author.
Ungu Violet said...

eh sampai kul 10 jer ke...tinggal 10 min je nih....huhu

SoLy SoLicious said...

salam ziarah dari segmen same ye :))

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

EyqaLuvender said...

slm knl n follow cni..
dr segmen ezad skytech jgk :)
suke pepel ek?samela kte ^^

sis92 said...

jom folo blog ;

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
jowm laa singgah blog eyryn !

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga terjalin akrab persahabatan

Mya said...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog =D

Panggil Aku Han said...

Salam ziarah...
datang singgah dari segmen yang sama..^_^

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2