.::KESAYANGANKU::.

01 November 2011


11.11.11
mesti ade yang kawen tarikh ni kan???
kitorang pun asalnye plan nak kawen bulan 11...
kalau tak ni la tarikh kitorang nikah...
konon-konon nak amek tarikh cantik...
tapi tak kesampaian...
sebab my sayang tak nak tunang lama-lama...
lagipun mak n ayah pun memang tak suke tunang lama sangat...

~wamakaru wamakarullah wallahu khoirul maakirin...
kita merancang dan Allah juga merancang...
tetapi perancangan Allah adalah yang terbaik...
Alhamdulillah hari ini 1.11.11 dah 4 bulan lebih kami kawen...

10 2 Butterfly Comel:

Innanie | Ariffin said...

tbe2 teringat kta follower ke 1111

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..

moga kekal ke akhir hayat..amiinn..

MyKhalish said...

hepi 4mths plus anni.. make it till the end k.. ;)

LydSunshine said...

Hepy 4month anniversary. Kawen bulan June ke? Sama la kita. Awk kita dah follow awk. Jemput dtg blog kita kalo ada masa. :)

Cik Yana said...

Eh, hari ni 1.11.11 kan? Bukan 11.11.11.

11.11.11 tu birthday cik Yana. Gtau siap2 supaya boleh prepare hadiah. Hahaha~

Yana Houry said...

@Innanie | Ariffin
hehehe..no bertuah kan..:)

Yana Houry said...

@nuyui a.k.a miss YUI
Alhamdulillah..insyaAllah amin..=)

Yana Houry said...

@MyKhalish
thanks..amin =)

Yana Houry said...

@LydSunshine
thanks..yup kawen bulan Jun..okies :)

Yana Houry said...

@Cik Yana
hahaha td tersilap..dah betulkan, mereng sket :)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2