.::KESAYANGANKU::.

28 November 2011


~pagi tadi dalam pukul 7.30pagi...
my sayang dapat call kena g kerja...
ade student Uthm meninggal dalam perjalanan nak ke klinik...
punca kematian tak tau la kenapa...
belum sempat nak bertanya  sebab my sayang nampak letih sangat...
sian sangat tengok die tak cukup rehat...
malam tadi pukul 5 pagi baru balik...
pukul 7.30 dah kena bangun semula...


~tapi ape yang my sayang cerita tadi...
semasa di rumah sewa mulut arwah dah berbuih-buih...
then kawan-kawan serumah bawak g klinik...
tapi tak dapat nak diselamatkan...
arwah disahkan meninggal...
muda lagi baru 24 tahun...
ajal maut tidak mengenal siapa, usia, di mana....
takziah buat keluarga arwah...
sama-sama sedekahkan al-fatihah untuk arwah...
Photobucket

6 2 Butterfly Comel:

Wanie said...

al-fatihah untuk arwah..
buih2 macam keracunan je kan..

Azhafizah[フィザ] said...

takziah kepada keluarga arwah..al-fatihah..

azizul said...

al fatihah,,sye uthm gak dan baru dapat cerita dari sini

SaveTheWorld said...

al-fatihah....

Pezol Stylez said...

yeke?? xtau pon sape...nti update yer kak yana spe student tuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

al_Fatihah utk arwah..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2