.::KESAYANGANKU::.

10 November 2011


~cantik tak wajah baru blog??tapi warna tetap purple la..
buat mase ni belum terfikir lagi nak tukar warna...
masih setia dengan purple!!
esok lusa tak tau la kan...

~jutaan terima kasih buat Ayu yang make over this blog...
jangan risau or rase bersalah sebab akak puas hati hasil kerja ayu...
akak nak minta maaf banyak-banyak sebab sangat cerewet...
sape nak make over blog, sila la ke blog Ayu...
cantik & murah, berbaloi-baloi...

6 2 Butterfly Comel:

cik panadol said...

comel theme baru ni :)

Azhafizah[フィザ] said...

cantik!^_^

diana said...

akak pun suka..tak la ungu sangt macam sebelum ni..lagipun putih lebih cepat untuk loading..:)

TeacherNurul said...

nice purple :) hello! first time visit ehhe :)

-✿Ayu✿- said...

tq kak...ni je yg ayu mampu buat... huhuhu... akak x cerewet la... hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

patutla rasa lain..

eh,sy tersenarai dlm blog comel ea??

TQ ^__^

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2