.::KESAYANGANKU::.

17 November 2011


~akhirnya angan-angan untuk jogging menjadi kenyataan jugak...
hahaha walaupun asyik pancit tengah jalan jer...
ramai jugak yang berjogging petang tadi...
student Uthm rajin berjogging...
korang camne Pezol & Jefri??
rajin beriadah x??ke atas katil je??hahaha

~my sayang cakap "kita ni bukan jogging, jalan kaki berirama ni"
hahaha tak kisah la ape pun yang penting boleh keluarkan peluh...
thanks to my sayang yang sabar dengan aku...
asyik nak berhenti rest ja, hahahaha...
pas jogging singgah tengok orang mancing...
pastu terus jalan kaki berirama balik rumah...
esok nak lagi!! yes2!!

~pucat je muka, nak pakai lipbalm pun xsempat, kelam kabut takut kena tinggal...last-last keluar dengan muke cenggini tanpa sebarang bedak...sob3 :'(

~suami ku yang kekurangan berat badan~

~pas die snap gambar ni terus kene bebel "jangan duduk lepas jogging, bangunla"....hohoho...
Photobucket

12 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

dah lame fiza tak berjogging..kemalasan melanda..jogging dalam blog je la..akak dok area kat UTHM ye..last fiza pg tahun lepas kot..senior kawen..umah die yg jalan masuk depan UTHM tu..ape ntah name kg tu..lupe!

najmi^^ said...

comel die

fiQ'Ra said...

yanaaa... awat mcm budak skolah? hehe... yana umo bape eh? dah kawen mcm tak kawen.. lawaaaa sgt ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama x berjoging..berjalan slalu..huhu..

merahitujambu said...

lama dh x joging...=_= sbb malas

Wanie said...

hehe..ok la tu, dapat gak kuar hirup udara segar pagi2 dengan org tersayang =)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
same la akak pun cik fiza oi..asyik berjogging dalam blog ja..

ha'ah rumah akak area uthm..owh ye ke..akak pun baru je 3 bulan dok sini..

Yana Houry said...

@najmi^^
haha..comel pekebendanya..tua dah..

Yana Houry said...

@fiQ'Ra
mas..hahaha umur dah 25, mmg spesis xcukup inci..slalu je org tanye form bape..

kalau ckp dah kawen lagi la dorg xcaye..

Yana Houry said...

@nuyui a.k.a miss YUI
berjalan pun jarang..haha

Yana Houry said...

@merahitujambu
nak jogging kene ade mood kan..yana kalau malas mmg xg...

Yana Houry said...

@Wanie
hihi..sebenarnye petang la wanie..=)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2