.::KESAYANGANKU::.

12 November 2011


~seharian meronggeng kat themepark...
outdoor tak banyak sangat main sebab tak berani...
indoor bleh tahan la main yang kanak-kanak punye...
sesuai la dengan ketinggian yang tak cukup inci ni...
hahahaha...

~sejuk sungguh la, terase sampai tulang...
dah berlapis baju pakai tetap sejuk jugak...
kalau ikutkan hati malas nak keluar...
nak dok je kat apartment ni...
tapi kalau camtu baik dok rumah je kan??

~datang sini tak rancang pun sebenarnye...
my sayang cakap "jom g genting nak tak??dah lame x pi"
jawapan aku "mustahil la kalau ayang jawab tak nak..hahaha"
terus siap baju dan yang penting bawak stok makanan...
sebab kitorang lebih suka masak sendiri dari makan kat kedai...
sewa apartment senang semuanya leh buat macam rumah sendiri...
Photobucket

8 2 Butterfly Comel:

Pezol Stylez said...

pic xde ke??? nak gak tengok korunk kt genting..jelez nih

BlueiceButterfly said...

~bestnye..hehe :)

sis92 said...

peh jeles2

jalan tak ajak eh :D

Azhafizah[フィザ] said...

sonoknye kak!

Yana Houry said...

@Pezol Stylez
td nak upload pic, lambat gile..line problem kot..last2 cancel je la..

Yana Houry said...

@BlueiceButterfly
hehe jalan2 tak rancang memang best..=)

Yana Houry said...

@sis92
jemput la datang..belum terlambat =)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
dah lame xkuar dari johor ni fiza..husband akak sibuk, skali skala best la jugak

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2