.::KESAYANGANKU::.

03 November 2011


Bila teringat balik pasai mimpi ni nak tergelak la plak...tak pernah dibuat orang mimpi pelik-pelik cam aku kot...nak taw aku mimpi ape??hahaha aku mimpi lesung batu datang kat aku...pastu aku dengar ada suara cakap..."jangan risau nanti ang akan miliki aku" 

Tapi tak sure la sape yang cakap...aku agak lesung batu tu la sebab dalam mimpi just ade itu jer...hahahaha tak boleh ingat la mimpi yang mengarut ni...

Sebenarnya mimpi tu sebab hari-hari aku dok teringat lesung batu...bukan ape, tak semua bende boleh gune blender...kalau nak buat nasi goreng contohnye...lagi sedap gune lesung batu sebab xnak bagi hancur sangat bawang2 tu...

Mase tu kitorang nak cari yang tak terlalu besar n tak terlal kecil, nak yang sedang-sedang aje...pastu nak cari yang batu hitam...tu yang agak lambat proses membeli lesung batu...kirenye sampai termimpi-mimpi la punye nak lesung batu...


Lepas mimpi yang menyeramkan tu, aku cite kat my sayang..hahaha, guling-guling kitorang gelak...mimpi tu bulan 9 kot, sekarang aku dah ade lesung batu..hahaha...tapi yang biase jer sebab cari yang batu hitam & licin tu susah la..last-last amek jugak la yang biase punye...saiz dah ok cume jenis batu kurang berkenan...


10 2 Butterfly Comel:

ekabukanmakcikkau. said...

kau mimpi lesung batu? huarghhahaha baik kau mimpi esok mak aku masak ape kan best

Pezol Stylez said...

hantu lesung batu....hahahaha

Norlida Ramli said...

haha..cmna la bole mimpi psl lesung batu kan..haha

Juliet_iRa~" said...

heee...dasyat tu smpai mimpi2...:D

skang da xyah mimpi da..dpt dpt miliki da..heeeee

Azhafizah[フィザ] said...

pelik betul mimpi lesung..fiza lebih suke masak gune lesung dari blender..sebab rase die lagi sedap kan..

Yana Houry said...

@ekabukanmakcikkau.
kalau boleh pilh nak mimpi ape..bestla...

Yana Houry said...

@Pezol Stylez
haha sakit tu kalau kena tumbuk dgn lesung batu...

Yana Houry said...

@Norlida Ramli
taw xpe, mmpi ntah pape..dok fikir lesung batu sangat..

Yana Houry said...

@Juliet_iRa~"
ya betol...haha skrg dah memiliki beliau..hahaha

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
mmg pelik pun fiza...

betul tu, gune lesung lg best dari blen kann

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2