.::KESAYANGANKU::.

16 November 2011


~tadi tengok master chef...
dorang kene buat mee maggi 5 star...
sedap la plak, dah lame tak makan megi...
lepas habes je master chef, terus ke dapur...
yes!!maggi ade lagi..hahaha
maka terhasilah mee maggi 0 star...
hahaha ni chef junior lagi...
mane ade star-star, honeystar banyak la kat rumah..
Photobucket

26 2 Butterfly Comel:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.nmpk mnyelerakan tu..

bak mai skit.

mumui said...

telan air liur je tgk masterchef td.. hehe

Cik Anna said...

ish sis ni..
bt org lapaq mlm ni..
da la ujan
pekena maggi mmg sdap

mielajasmin said...

nak sket! heheh...

Yana Houry said...

@nuyui a.k.a miss YUI
haha..habes dah yui..

Yana Houry said...

@Cik Anna
hihi sane pun hujan gak ek??same la..tu yg perut asyik lapaq je..
dah lame tak makan meggi..last bulan posa hari tu kot...

Yana Houry said...

@mielajasmin
dah habes cik miela..:p

Yana Houry said...

@mumui
taw xpe..tu yg habes je rancangan tu..sepantas kilat ke dapur cari maggi..

Cik tikah said...

hahaha// dahsyatla.

fiQ'Ra said...

sumpah perut mas terus bergendang tgk meegi tuuuu :D

Yana Houry said...

@Cik tikah
haha pe bende yang dasyatnye??

Yana Houry said...

@fiQ'Ra
masak la mas..campak2 je..xsampai 5minit pun =)

Azhafizah[フィザ] said...

ni peberet di kala waktu hujan dan waktu lapar..tapi kalau dah teringin..sodap sangat..tapi jangan makan selalu ye..

merahitujambu said...

lama x layan meggi..nkkk

BeaN MorENo said...

lapar plak

diana said...

tapi kan masterchef malaysia macam lari tema je kan??
tak menarik sebab kena memasak benda2 yang dari penaja..
tak macam masterchef luar negara la..
lebih menarik

Wanie said...

hahaha..0 star pn nampak menyelerakan je bagi wanie..

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
hihi..betol tu fiza, xboleh amalkan selalu makan maggi...

Yana Houry said...

@merahitujambu
same la..yana pun dah lame xmkn maggi..tu yg buat jugak...

Yana Houry said...

@BeaN MorENo
hihi =)

Yana Houry said...

@diana
ye ke k.diana?ntah la yana xpernah tgk yg luar punye..sbb yana jarang tgk tv, skali skala bukak, tengok je ape yg ade..

Yana Houry said...

@Wanie
boleh tahan la setakat nk masuk perut sendiri..hahaha

adianiez AIDA said...

aida pun tgk gaks. aida suka mee maggi yg bungkus tu, cute! tu dari segi rupa la. but, dari segi rasa, prefer yg azmir tu, nampak sedap!

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Cik Azizah said...

bila lapar semuanya sedap..hehe tapi bagus la chef2 tu masak..

Yana Houry said...

@adianiez AIDA
mule-mule memang plan nak bungkus dengan telur camtu...mase tgh masak lupe plak...hahaha..last2 jd mcm kat atas je la...

Yana Houry said...

@Cik Azizah
sebenarnye xde la lapar pun mase tu, tapi sebab dah lame xmakan maggi..tu yg teringin tu...

dah name pun chef..mesti la bagus..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2