.::KESAYANGANKU::.

22 November 2011


~aku BENCI betul dengan orang yang suke cakap benda lucah-lucah ni...
kalau lelaki agaklah boleh diterima jugak...
ni perempuan!! kalau ye pun dah kawen tolong jaga sikit adab anda sebagai isteri!!
hal s*ks pun nak cakap-cakap kat facebook...
sikit-sikit nak kaitkan dengan s*ks...
anda kawen memang nak itu je ke??
memang ianya dah halal tapi itu terlalu peribadi!!!
tak perlu nak canang satu dunia...
http://www.emocutez.com

~tolongla!!!aku tak suke bende-bende camtu nak dibawak gurau...
kalau anda nak bercerita tentang s*ks...
sila conteng wall anda bukan wall aku ok!!!
lantak la nak cakap aku tak open minded ke ape ke...
yang penting aku tak suke, tak suke!!
nak bergurau ade batas jugak cik kak oi...
jangan sampai hilang rasa malu...
kalau sifat malu dah takde dalam diri susahla...
http://www.emocutez.com
*entri lepas geram*


Photobucket

7 2 Butterfly Comel:

Norlida Ramli said...

erm..yela kn..s**s tu kn hal peribadi dlm rumahtangga...
mmg kalo ikutkan x boleh heboh2 ..

sabar ek yana..hehe

removekan je dia dr fren list.haha

fiQ'Ra said...

remove je yana.. huhu, dia bangga kot tu.. ke pengantin baru yer? huhu

Hanif said...

tu ler..tak tahu jaga adab dalam bertutur...tu masalahnya

Wanie said...

sape sape sape? <-- sibok je nak tau..cite pasal s*** kat blog kah?sangat xleh diterima tu..hal peribadi simpan dlm bilik dah la..huhu

najihah sahami said...

huhu...sabo ye. dh mmg dia giler sangat kt bnda tu kot. hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

gila seks...

hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..bru kawen ke apa?aish..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2