.::KESAYANGANKU::.

04 November 2011


~ok dah setel semua rest jap jenguk blog japgi nak masak lunch plak....
hari ni my sayang nak makan sambal sotong...
die kalau dapat seafood memang licin la periuk nasi...
peti ais kitorang memang penuh dengan udang n sotong jer...
ayam n ikan ade la jugak tapi kurang....

korang breakfast ape pagi ni??
kitorang macam biase la lebih selesa dengan roti jer...
tak boleh makan berat-berat sangat nanti lunch dah xmakan...

4 2 Butterfly Comel:

.: iEyLa :. said...

uishhh..sotong sambal!!!nk sket..hihi

Pezol Stylez said...

sedapppppppppppppp...nak2

Norlida Ramli said...

selalu pg2 mmg menu breakfast roti je.hehe

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Sambal sotong, my favorite! :D

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2