.::KESAYANGANKU::.

23 November 2011


~cadangnye hari ni nak masak tom yam...
nak habeskan daging dalam peti ais...
macam biase sebelum masak akan tanya my sayang...
"b nak makan apa hari ni??"
"ayang masak sardin boleh tak??pastu goreng telor dadar"
"lor..itu ja, ingat nak buat tom yam.."
"tak payah la, esok-esok plak..dah lama tak makan sardin"
"wokeh!!"

~sebenarnya aku tak suka makan sardin ok...
dan aku tak pernah masak sardin...
sebab tu my sayang tanye tadi boleh ke tak??
kalau tak boleh die nak masak sendiri..
so ni kali pertama mencuba...

~my sayang pandai masak sardin...
kalau die masak aku blasah jer...
tapi hari ni die nampak letih sangat...
tak sampai hati nak biar die yang masak...
pukul 8.00 pagi tadi baru balik kerja...
mandi-mandi terus tidor...


~lagi satu, bab goreng telor pun aku failed...
hahaha selalu itu memang kerja my sayang...
tapi hari ni aku cuba jugak walaupun macam comot je telor dadar ni...


Photobucket

2 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

ok je akak goreng telur tu..tak cube tak tahu kan..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok pe tu dear..

nanti biasa..snng tu kan..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2