.::KESAYANGANKU::.

17 December 2011


~Alhamdulillah dapat jugak ambik kad perakuan nikah...
seronok sangat dah ade kad sebab tak perlu nak heret surat nikah lagi...
dah boleh simpan dalam fail kemas-kemas...
just bawak kad je lepas ni...


~kad ni ade smart cip tau...
sebab tu suami dan isteri wajib datang mase nak ambik...
kalau salah sorang je datang tak boleh ambik...
kerana perlukan cap jari...
semua details ade dalam ni...
die lebih kurang macam Kad Pengenalan....


~hari tu mase aku buat entry pasal kad ni...
ramai yang komen cakap family dorang tak perlu pun pergi berdua...
salah sorang pergi pun boleh ambik...
yang tu tak tau la kad die macam mana...
mungkin takde cip macam negeri Kedah punye..
lain negeri lain kad kot...


Photobucket

4 2 Butterfly Comel:

fiQ'Ra said...

seronoknya.. hehe.. lebih senang kan dah ada kad ;)

Daddylicious said...

nampak style la...

nik rosmawati said...

negeri kelantan punya ade cip.corak jea la tak sama :)

NURULHANIF said...

wah wrna oren.. sy punya hijau.. :)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2