.::KESAYANGANKU::.

12 December 2011


~sehari sebelum kitorang balik sini iaitu pada 09/12/11...
Kak Zahrah a.k.a my jiran mesej...
"yana, ko dah dapat baby...Garfield dah branak 3 ekor, semuanya kaler lain-lain...comel sangat!"
terus tunjuk mesej tu kat my sayang...
teruja sangat kitorang berdua, tak sabar nak balik...
tidor malam pun asyik teringat Garfield n baby die jer...

~sampai je depan rumah....
tengok Garfield dah dalam kotak dengan baby-baby yang sangat comel...
die terus lompat keluar n gesel-gesel badan kat kitorang...
rindu la seminggu lebih tak jumpe...
jom tengok gambar anak-anak Garfield...
sekor betina & 2 ekor jantan...
namenye Mimi, Cici & Kiki...=)

yang oren tu Mimi n sebelah die Cici

yang tdo telentang tu Kiki..dorang semuanya tido sebijik macam Garfield...

Mimi menyusu sambil duduk...hahaha

tengokla Cici tidor..macam Garfield jugak!!

comel!!!



Photobucket

4 2 Butterfly Comel:

fiQ'Ra said...

huaaaaa... comel comel sangat2... nk sekor ;)

Azhafizah[フィザ] said...

comelnyer mimi,cici dan kiki..eh..same sebutan dengan QiQi fiza..hehe

Pezol Stylez said...

wahhhhhhhhhh..yana dah jd mummy ek..tahniah

diana said...

dah ada baby rupanya dia...
comel la yang kaler itam tu..mesti bulat..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2