.::KESAYANGANKU::.

16 February 2012


~erm, rasa pakej astro yang my sayang ambik ni sangat-sangat membazir...
huhu buang duit je bayar seratus lebih setiap bulan...
padahal boleh kira kot berapa kali bukak channel2 tu...
aku memang bukan seorang yang suka menonton tv...
my sayang pulak bukannye ade masa sangat nak lepak-lepak depan tv...
aku pun tak tau pakej ape yang die ambik ni...
nasib baik tertengok bil astro bulan lepas...
mak oi seratus lebih setiap bulan??
sangat-sangat tak berbaloi dan membazir!!! 
ape lagi terus membebel la...
duit tu bagi ai shopping pun xpe..hehehe


~nanti aku nak call astro...
potong semua pakej-pakej yang tak berkenaan...
kalau ikut aku tak payah pasang astro pun tak pe...
tapi nanti tv xclear plak...
lagipun my sayang kan gile bola...
sian die plak kalau xdapat tengok sport channel...

Photobucket

2 2 Butterfly Comel:

diana said...

ambik macam jiran akak ni je yana..
tak de pakej..
ambik yang biasa je..
36 ringgit sebulan.
depa tak de anak.
jarang tengok tv sebab kerja.

macam akak ni lain la..
dok umah..suka layan korea..anak suka katon..
suami suka sukan..
wajib la ambik pakej.

Nazri Hanafiah said...

jangan buang discovery channel.. ade cerita mythbuster...best giler!

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2