.::KESAYANGANKU::.

18 February 2012


~dah lama tak berbasikal...
last masa sem berapa tah, dah tak ingat...
dulu masa study kat KUIS...
every weekend kalau tak sibuk...
mesti akan keluar berbasikal kat Putrajaya...
selalunya kat Taman Botani la..
sewa basikal kat situ lepas tu kayuh pusing tasik...
best sangat!!


~selalunya kitorang keluar dari pagi...
masak nasi n lauk-lauk kat rumah...
then bawak g berkelah kat situ...
kadang-kadang kalau rajin bawak buku boleh study skali...
then lepas asar perut pun dah kenyang...
baru sewa basikal pusing tasik...
ramai jugak berjogging kat situ...
ok sangat rindukan semua tu!!

Photobucket

1 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

cuba try kayuh beskal kat bukit cahaya sri alam tu..mencabar betul turun naik bukit..tak terlarat..phew~.tapi memang seronok kayuh beskal..riadah yang simple tapi banyak manfaat ^^

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2