.::KESAYANGANKU::.

25 February 2012

~syoknya berdating hari ni...
kebetulan dekat Dataran ade Karnival Gegar Batu Pahat...
kitorang jalan kejap je kat situ sebab panas terik...
itu pun dah berpeluh-peluh, angin takde langsung...
pastu terus meronggeng ke BP Mall...

~kat BP Mall pun kebetulan ade event...
tak tau event ape, ade nyanyi-nyanyi pastu ade orang melukis...
kitorang jenguk jap je pastu terus naik atas...
destinasi utama Food Court la...
sedapnya dapat makan sizzling...
lepas perut kenyang baru best jalan...

~my sayang ajak tengok wayang tapi aku tak nak la...
membazir je, CD kat rumah banyak lagi tak tengok...
tengok movie kat rumah lagi best dan selesa...
boleh duduk ikut suka hati, nak baring terus pun boleh...

~then kitorang singgah main game kejap...
habes RM20 lebih jugak la kat situ...
haish konon-konon tak nak tengok wayang sebab membazir...
padahal main game pun same jugak...
hahahaha ntah pape la...
takpela skali skala kan??asalkan bahagia..ngeh3

~pas main game kitorang singgah main bowling pulak...
aku tak main pun, tengok je...
lepas main bowling berhenti solat asar jap...
then kitorang g makan kat secret recipe...
bahagianye dapat makan moist chocolate cake...
pastu lepak kat Popular paling lama...
beli 5 buah buku, best sangat sebab dah lame xbeli buku!


maghrib singgah solat kat masjid ape ntah...
my sayang ajak singgah makan tapi rase dah malas nak turun...
so bungkus je nasi goreng Seafood...
itu la aktiviti hari ni, huhu...

p/s : ingat nak upload gambar, malas la plak..huhu

Photobucket

0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2