.::KESAYANGANKU::.

15 February 2012


~malam tadi my sayang balik pukul 2 kot...
pastu masing-masing tak mengantuk lagi...
die ajak tengok cerita Songklap...
DVD banyak tapi tak berkesempatan nak tengok...
so malam tadi kitorang tengok movie Gold Class punye...
hehehe bentang toto kat depan la...
buat ice blended chocolate...
my sayang dah siap belikan popcorn lagi...
hehehe layan habis....


~pukul 4 lebih baru kitorang tidur...
tetibe terjage dalam pukul 4.30pagi...
rupanya air dah ade, paip kat sink sengaja tak tutup...
shower pun tak tutup sebab senang tau kalau air dah ade...
my sayang keje pagi hari ni...
6.30 dah gerak, dah la malam tadi tidur lewat...

~aku pun lepas subuh memang dah tak sambung tidur...
terus setelkan kat dapur...
cuci pinggan mangkuk, periuk belanga yang dah bertimbun dalam sink...
Alhamdulillah la air dah ade hari ni...
tak dapat bayangkan kalau air still takde dengan dapur camtu...

Photobucket

3 2 Butterfly Comel:

blogtilldrop said...

sure enjoy da movie kan...

Entry Terkini Blog2shout: Klik sini..:)

Azhafizah[フィザ] said...

tak tgk lagi citer songlap tu..best ye?


baguslah air dah ade..senang nak buat kerja.^^

~SYAZ~ said...

wah!!
kalau kat hostel pon..
kita suka tengok movie rmai2 bentang toto kat bawah..
syok nyeee :D

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2