.::KESAYANGANKU::.

15 February 2012


~hari ni tak masak pun untuk lunch...
sebab pagi tadi dah buat nasi goreng...
nasi semalam banyak lagi sayang nak buang...
kalau nak panaskan memang my sayang takkan makan...
tu yang buat nasi goreng untuk breakfast...


~my sayang keje kul 7.00-11.00 pagi...
ingat nak masak daging blackpaper lunch hari ni...
die cakap tak payah coz kenyang + nasi goreng pun banyak lagi...
so kitorang lunch nasi goreng tu je la...
goreng ikan 2 ekor  sebagai lauk tambahan...
air macam biasa hari-hari milo ais...


~bab makan ni memang kitorang sangat-sangat senang...
ade sejenis lauk n sayur or ulam sudah mencukupi...
aku same my sayang pun same...
kalau masak banyak-banyak jenis pun tetap makan satu lauk je...

*petang ni nak masak ape plak untuk dinner ek??daging blackpaper ingat nak buat esok*

Photobucket

2 2 Butterfly Comel:

diana said...

ooh..mudah nye...kalau akak pulak..masak nasik dah ada lauk..tumis sayur sikit,kena ada la manu yang berkuah pulak..hehhehe..

ieda said...

mudah sgt2 .. ok lah kan
kalau hubby x cerewet x per .. ;)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2