.::KESAYANGANKU::.

24 September 2011

Assalamualaikum...

~ada orang cakap aku berlagak sombong lepas kawen...
hanya orang yang tak kenal aku je yang akan cakap camtu...
sebab aku rimas orang asyik tanya "dah berisi ke?"
dahla sebelum-sebelum ni tak pernah bertegur sapa...
tetiba tegur just tanya dah pregnant ke belum??
so aku just jawab 'no komen'...
kadang-kadang aku ignore je langsung  tak jawab....
hanya kerana tak jawab soalan tu...
terus label aku berlagak sombong???

~setiap orang ada cara masing-masing jadi tolong hormat...
tak semua orang suka berkongsi segalanya dengan orang lain...
mind ur own business...
dari sibuk dok ambik tau kehidupan orang...
lebih baik muhasabah diri sendiri n fikir camne nak perbaiki kelemahan yang ada...

1 2 Butterfly Comel:

aimaniman said...

x sombong tapi adik taw hak..hak kita untuk bercakap atau sebaliknya.. kan kan.. bio la apa orang kata, asal kita senang sudah

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2