.::KESAYANGANKU::.

07 February 2014

♡CAN'T SLEEP♡


~dah dekat pukul 5 pagi...
mata dok segar bugar lagi...
tunggu subuh terus la jawabnye...
Takpela kan sekali sekala berjaga...
Sebelum ssebelum ni nyenyak je tidur...


~Amany plak asyik merengek kene gigit nyamuk...
kat Langkawi memang bbanyak nyamuk...
lupe nak sembur plak tu petang tadi...
kenduri sakan la diorang...


Photobucket

06 February 2014

♡KAMI DI KAMPUNG♡


~Hari ni dah 10 hari aku dan Amany kat Langkawi...
kejap sangat rasa masa berlalu...
kali ni Amany langsung tak meragam...
Tidur awal..tidur siang on time..bangun pagi sentiasa happy...
langsung tak ingat papa dia...
papa call pun dah tak nak cakap...
saboor je la anak oiii...
kesian papa...


~manja betul dengan tok n tok wan die...
manja + mengada-ngada...
kalau nampak tok je terus la depa tangan mintak dokong...
kalau nampak wan plak asyik nak masuk kereta...
ajak jalan-jalan...


~tinggal 4 hari je lagi nak mengada ye sayang...
nanti balik Johor buli papa plak...
papa dah rindu sangat dengan anak die tu...


Setiap petang lepas asar je wajib explore keliling rumah


Habis pokok-pokok bunga tok die petik


Photobucket

♡THIS IS MY GIRL♡


~Sejak mengandung memang aku dah tak aktif berblog...
sampailah bersalin tak pernah update pasal anak di blog ni..
so hari ni nak memperkenalkan anak aku...
haha dah berumur 1 tahun 6 bulan pun..


~Nama diberi : Qaisya Nur Amany binti Muhamad Hafiz
yang bermaksud : Yang Bernilai Cahaya Ketenanganku
Dilahirkan pada :16 Julai 2012 jam 1.29pm
di Hospital Batu Pahat Johor

Photobucket


.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2