.::KESAYANGANKU::.

19 November 2011


~kepada saudara Muhammad Hafiz Bin Mohamad Zabidi...
sekiranya anda membaca entri ini...
bertaubatlah dan sila hentikan aktiviti jahat anda sekarang...
cukup-cukuplah duit haram yang selama ini anda guna...
kami semua mangsa-mangsa yang ditipu dah bersatu...
tunggu mase je nak berkas ko!!
jangan ingat kami bodoh!!!

ni gambar mase ko darjah 6, jangan ingat ko bijak sangat ye!!

sape yang lum tau siapa mamat ni n ape yang die dah buat...
boleh refer entri2 lain...
tengok kat sidebar 'popular post'...
semuanya tentang die...
Photobucket

7 2 Butterfly Comel:

Norlida Ramli said...

sape dia ni yana?

Azhafizah[フィザ] said...

sepandai pandai tupai melompat akhirnye jatuh ke tanah juga..sabar kak..doa banyak2..biar die kene balasan tu nanti menipu orang je kejenye..tak selamat kan

Cik Kamoo said...

berubahlah....tak berkat pun wat cmtu ar tipu2 org

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki tataw pom sapa . ketinggalankah choki

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..sapekah ini?

Anonymous said...

salam, saye pn pnah kne tipu..psal sewa umah kt iridium seksyen 7..deposit rm600 dh byar tp smpy sudah x dpt masok..nh sume sebab LALILATUL BADRIAH pnye psal..n stahu saye, bukan saye sorg kne tipu sal dposit..n dak2 dlm umah tu pn kne tpu gk, sbb si laila nh mintak sume byar duet sewa kat die, knun2 die akn byar kn kt owner la kn, last2 owner call housm8 die tnye asal x byar lg..sian kn?

Anonymous said...

btw,LAILATUL BADRIAH nh pakat ngn tunang die kut yg keje jadi navy..kn dlu ade kapal malaysia kne hijack tu kn, tunang die jd tbusan rasenye..kalo taw cmnh, aku mtk bpak aku jgn bwak die balek, bia die tros jd tbusan..

:p

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2