.::KESAYANGANKU::.

20 November 2011


~Alhamdulillah kekenyangan....
kitorang baru balik kenduri sebenarnya...
cuti sekolah dah start ni kenduri pun berderet-deret la...
periuk belanga boleh gantung buat sementara waktu ni ye...
hari-hari lunch free, suke2!!
tak payah susah-susah nak fikir menu...

~tapi kan aku pelik la tengok bunga telor tadi...
memang adat orang sini bagi telur itik ek??
selalunye kenduri kawen orang bagi telur ayam kan??

Photobucket

8 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

gantung periuk belanga dan kuali sebulan..hehehe..tapi tak pelik kak telur itik tu..ade je orang bagi sebelum ni.heee..>.<

wunny said...

nk telur itik jgk!! :)

cikgu ainura said...

kalau kat area jhr.. memang dah biasa.. bagi telur itik. :)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
itu la pasal fiza..dapur xberasap la nampak gayenye...

owh ye ke..akak je yang 1st time dapat telor itik..tu yg pelik sket.hihi

Yana Houry said...

@wunny
hahaha..g mintak kat itik nu..telor die bkn sy punye..;p

Yana Houry said...

@cikgu ainura
ye ke??owh camtu..maklumla baru 3 bulan dok Johor, baru nak blajar adat2 orang sini..;)

Wanie said...

telur itik?huhu..macam pelik gak la..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe..mmg ada yg letak telur itik..bajet lbh tu..gugu..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2