.::KESAYANGANKU::.

23 November 2011


~mengantuknya!! nak bangun lewat pun tak boleh...
garfield toek suke mengganggu...
eh tadi Pejabat Agama Langkawi call...
suruh gi ambik kad nikah...
dah dua kali dorang call, huhuhu...
padahal aku dah cakap last month...
maybe kitorang ambik bulan 12...
tadi call lagi tanye soalan yang same, haish...

~ingat dekat ke Johor dengan Langkawi...
satu hujung utara, satu hujung selatan...
kalau nak balik setakat 2 3 hari memang sangat meletihkan...
paling kurang seminggu la...

~sebenarnya kad nikah kitorang siap bulan 9 hari tu...
mase tu aku kat Langkawi tapi my sayang kat Johor...
aku punye semangat nak ambik...
rupenye kena cap jari suami, adeh!!
maknenye kena ade dua-dua baru boleh ambik...
itu yang sampai sekarang tak ambik lagi...
my sayang susah nak dapat cuti....
panjang pulak entri bebelan aku ni...


Photobucket

9 2 Butterfly Comel:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe,xpe,t leh p amik..leh belikan yui cekelat kat lgkawi kan..hehe..

Ardini Humaira said...

hhehe xpe2 nanti balik sana boleh ambil. dni ni lagi la... miri ke kelantan nak amik cemano tatau :D

LydSunshine said...

Kat pahang senang je. Bleh amik camtu je. Sorang je dtg pun bleh.

Yana Houry said...

@nuyui a.k.a miss YUI
hihi tak sabar nak balik Langkawi..kitorang kalau balik langkawi je memang borong coklat ja kejenye..hehe

Yana Houry said...

@Ardini Humaira
lagi jauh tu dni..hihi xdapek den nak nolong..=)

Yana Houry said...

@LydSunshine
itula..kalau camtu senang sikit, sebab susah nak balik due2 skali..

Juliet_iRa~" said...

msti umah family kat langkawi kan..bestnya..heee..

xda kad nikah ni pon xpe kan?wajib buat ke?

Yana Houry said...

@Juliet_iRa~"
ikut negeri masing2..ade yg wajib ade yang xde sediakan kad nikah...

tp better ade kad, senang bawak, surat nikah boleh simpan je dalam fail...

wunny said...

laa kne ade dua2 ke.. ri2 my sis amek sorg2 je without her husband..

pssstt: g lamgkwi jgn lupe bli coklat bnyk2 yerp;)hihi

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2