.::KESAYANGANKU::.

18 November 2011


 ~kepada owner blog arnab comel...
tolong hubungi saya fizyana86@gmail.com...
awak takde tinggalkan no phone pun...
nak hantar mesej kat FB pun tak boleh sebab awak privatekan...
nak komen kat blog awak pun tak dapat...
shoutbox pun takde...
so saya terpaksa buat entry ni...
harap sangat-sangat awak bace dan hubungi saya secepat mungkin...
esok saya nak berurusan dengan Bukit Aman...

~nak tau lebih lanjut, klik  kat bawah ni...

Photobucket

4 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

sangat wanted ni....harap2 die contact akak ye..

fiQ'Ra said...

kenape ni????

family of fur said...

fof pon penah kene dulu.. but bukan dgn org melayu.. tp negro.. aftr i da pay, my bf track num akaun,name kat google.. n the result is the person is as a scammer. mmg nak nanges ar bab duit ilang...

hope, ble u da report polis, can track this person through information that u got

family of fur said...

fof search kat google.. mmg c sam ni tersenarai as a scammer kat mudah.. here the link.. scroll down until u find his name.

http://mfieblog.blogspot.com/2011/05/senarai-penipu-mudahmyfacebooklelongcom.html

seriously, fof xsangke, BANYAK GILER scammer kat malaysia..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2