.::KESAYANGANKU::.

01 November 2011


~japgi nak keluar dating syoknya!!
sebelum tu update blog jap...
nak kongsikan dengan anda semua sesuatu yang begitu menarik...
gambar ni kawan aku post kat fb n aku copy yer...


"if a person is disciplined in their prayer, they'll be disciplined in everything else in their life"

~betol x??
korang pernah jumpe tak orang yang jage waktu solatnya...
selalu lengah & menangguhkan kerja??
sepanjang pengalaman aku selama ni...
memang tak pernah la...
so aku setuju sangat-sangat dengan ayat di atas tu...

~lagi satu nak share...
cube korang amalkan solat di awal waktu...
dengar azan je terus cepat-cepat amek wudhuk...
lagi bagus kalau amek wudhuk sebelum azan....
korang akan rasa masa korang lebih panjang...
maksudnye takde terkejar-kejar nak buat aktiviti lain...
rase lebih tenang dan teratur jer...
tak percaya korang cuba la!!

*indahnya Islam kan???*

2 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

terima kasih kak share ni..subuh tu selalu kelewatan..kdg2 je..>.<

blogtilldrop said...

erm...tepat sekali

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2