.::KESAYANGANKU::.

14 November 2011


~dah lame sangat tak beli suratkhabar...
last beli mase kat Kuala Perlis 4 bulan lepas...
itupun sebab bosan menunggu feri...
kedai majalah belum bukak lagi...
yang ade cume orang jual paper jer...

~sekarang ni pun kalau my sayang kerja siang kadang2 die beli jugak...
kalau kerja malam memang tak beli la...
sebenarnya baca paper online ni tak best...
tak boleh pegang, tak boleh nak selak2...
bace yang real punye baru ade feel....
tapi tu la, malas nak keluar semata-mata nak beli paper...
korang camne??lebih suka bace online ke yang real??

Photobucket

12 2 Butterfly Comel:

nuyui a.k.a miss YUI said...

due2 sy suka baca..hehe..

Pezol Stylez said...

kalu aku...ade duit lebih beli je paper...tp kalau pokai..mmg kne bce on9 jela...paham2 sjela yana..syudent kaan...hihi

Green Apple said...

beli hari minggu je.. heeee

Azhafizah[フィザ] said...

fiza suke bace yg hardcopy punyer..yg real..baru real bace..kan kak

ieyza afieyna said...

beli klo keluar je,, hee~~

Yana Houry said...

@nuyui a.k.a miss YUI
akak pun..hihi

Yana Houry said...

@Pezol Stylez
hehehe faham sgt..pernah lalui semua tu :)

Yana Houry said...

@Green Apple
ok la tu beli jugak..:)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
betol fza..sangat setuju!! boleh pegang baru ade feel :)

Yana Houry said...

@ieyza afieyna
same la...:)

diana said...

memang hari2 beli..
tak pernah terlepas satu hari pun..
hujung tahun jual paper..dapat la 5,6 puluh hengget..heheheheh

Rtp Farra Arisha said...

i just love reading online news. by one click, i can know any hot news then ;)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2