.::KESAYANGANKU::.

02 November 2011


~malam tadi beli downy baru...
letak je dalam troli my sayang terus cakap "owh saya tak pakai minyak wangi"
hahahahah...saje nak try bau die ok ke tak...
ade due kaler merah n purple...
of coz la aku amek yang purple itu!!
before this kitorang memang gune downy tapi yang biase punye...
selesa dengan downy jer tak leh nak tukar softener lain...
bau tahan lama n senang nak iron...
eh macam duta produk la gayanya
~yang lama punya banyak lagi...
my sayang beli yang besar gedabak...
tak sabar nak gune yang purple tu...
tadi aku pulun basuh cadar n selimut semua....
pastu tuang softener banyak-banyak bior cepat habes...
harap beliau tidak bace blogku hari ini..hahaha

9 2 Butterfly Comel:

diana said...

akak pun pakai donny..
tapi kalau tuang banyak2 nak muntah bau nya..
heheh...

Azhafizah[フィザ] said...

yang purple ni lagi wangi dari yang merah tu kan.plus,bau sangat mesra alam sikit..

Yana Houry said...

@diana
hehehe yana xde la tuang sampai belambak sangat...lebih sikit dari biasa :)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
ye ke fiza??wa bestnye..akak xgune lagi..

niesa said...

sy baru tukar pepel kaler....tp yg lame pun x abes lg...

Norlida Ramli said...

hehe..ida guna downy gak.tp yg kaler merah punya.wangi2..hehe

Yana Houry said...

@niesa
hehehe same la kite ;p

Yana Houry said...

@Norlida Ramli
ye ke ida, nnt yana nak try yg merah tu plak..

idea semulajadi said...

saya peminat purple jugk! (awk pun ke? sebab blog kaler purple~~)
tapi downy saya lg suke kaler merah punye~ bau dia lg bez~~

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2