.::KESAYANGANKU::.

09 January 2012


~lamenye tak menulis kat sini...
rindu sebenarnya tapi mood hilang entah ke mana...
erm malam tadi kan ade chat dengan seseorang...
tetibe die tanya "laki ang pangkat apa??"
terkejut jugak dengar soalan tu...
sebab my parents pun tak pernah nak tanya semua tu...
pelik la manusia ni kan??
semua benda nak ambik tau...
haish rimas la dengan orang camni...

~my sayang gelak ja baca segala persoalan-persoalan dia...
katanya "ada bakat jadi wartawan melodi ni"
manusia owh manusia...
macam-macam ada..hahaha

Photobucket

10 2 Butterfly Comel:

diana said...

tu la..mesti kawan lama..kan???
pelik kan bila depa cuma kawan kita tapi sibuk nak tau laki kerja apa,pangkat apa,laki dah beli umah sendiri ka rumah sewa..aih..

C i k P i p i T e m b a m said...

biasa lettew.. kot ade x puas hati ke kan. haha.. abaikann asal bahagia :D

Razifredz said...

macam2 ye

ziana said...

Biasala manusia..rambut sama itam ati lain-lain..Moga kita dijauhkan dari sifat tersebut

Norlida Ramli said...

hehe..biasala..busy body la katakan..kekekee

Azhafizah[フィザ] said...

konon konon amek berat nak tahu kot.hihi

myblog said...

sekarang ni zaman materialistik...biasalah bende2 ni ditanya.
tapi lemas orang yang ditanya!!!.kekkeke'
Sabar ajerrr

datang dari Hanif bloglist

Hanif bin Idrus Blog

nuyui a.k.a miss YUI said...

hilang ke mana..sjaa tu nk amik tau..hihi.

.: iEyLa :. said...

pelik tul manusia ni..
ade je yang die xpuas..hihi

najihah sahami said...

haha..bila nak ada anak? :P

geram tak?sebokk je kan.

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2