.::KESAYANGANKU::.

12 April 2012


~eh macam mana ntah nak tulis entry baru??
hahaha dah lama gile tak update blog...
last entry 26 February 2012...
ok la tu belum sampai 2 bulan...
ada jugak 3 4 orang dok tanya....
"awat blog lama xupdate??"
owh rupanya ada jugak peminat blog picisan ni, hahaha...

~mood nak menulis kat sini makin berkurang...
sebab lepas sesuatu yang terjadi kat aku...
rasa serik nak menulis apa-apa dah...
difitnah oleh kawan baik sendiri...
sakit kot, selamanya tak boleh lupa...

~tapi bila difikir-fikir balik...
untuk apa nak ingat semua tu kan??
erm ntah la..
eh sedih plak entry ni tak sesuai dengan tajuk langsung...
hihi ni entry untuk mencuci sawang sebenarnya...
babai...

Photobucket

2 2 Butterfly Comel:

nuyui a.k.a miss YUI said...

betapa sakit bila difitnah kan.

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2