.::KESAYANGANKU::.

14 June 2011

Assalamualaikum....

~Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar!!
tengah kusyuk buat Afidavit Keterangan tadi...
tetiba rase meja bergegar...
air dalam botol atas meja pun nampak beralun...
dah seram sangat-sangat....
memang terasa ada gegaran...
hanya mampu berdoa dijauhkan dari sebarang musibah...

4 2 Butterfly Comel:

echaRierie said...

tak rasa blh gegaran tue..
smoga dijauhkan ~ :D

emeera asnary said...

dulu time dop umah flat, klau gegaran mst rasa, skunk dp uma teres jee, so x rasa lah ! huhu

aleen aiden said...

hu3,tula dengar kat berita,ade jugak certain2 tempat kat kl yg terkena tempiasnya.

alongxp said...

so far sy pnh rs bnd ni 2 thn lpas, ms tu sbb kat area indon ade gempa,saya yang memula rasa,saya dengan 2 org technician dan sorg pegawai, pegi minum kat satu restoran, restoran tu guna kerusi kayu, saya memula yang perasan goyang tu,igtkn kerusi tu yg da bergoyang,tapi bila saya goyangkan kerusi tu,kerusi tu kukuh, lpas 2-3 minit,br org lain perasan, masa tu lampu,tv yg bergantung blkg sy da berayun dengan seronoknye... ade dlm 15 minit jugakla, lame gak, smp berpinar bijik mate

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2