.::KESAYANGANKU::.

28 May 2011

Assalamualaikum...

Hari ini dah start cuti sekolah, bestnya jadi budak-budak sekolah...ada cuti panjang...tapi selalunya time cuti sekolah ni, cikgu yang eksited lebih..betoi tak??hehe...kawan-kawan ai ramai cikgu..tu yang cakap camtu..lagi seminggu nak cuti, macam-macam plan dah siap..sekali last minutes baru dapat tau kena hadiri kursus...hahahaha aku gelak jer...kita hanya mampu merancang, Allah yang menentukan segalanya http://www.cute-smiley.com
http://www.cute-smiley.com

Cadangnye semalam nak balik Langkawi...kol kaunter Bas Hentian Duta & Pudu..semuanya tiket full...baru la tersedar cuti sekolah dah start...bas tambahan ade, tapi memang serik nak naik kalau takde kecemasan...pernah naik sekali time raya..Ya Allah sangat menyeramkan..lepas tu memang dah serik, kalau time cuti pape mesti dah prepare book tiket awal-awal...
http://www.cute-smiley.com

So, diucapkan Selamat bercuti kepada pelajar-pelajar sekolah dan cikgu-cikgu yang asyik countdown bila nak cuti...walaupun kena kursus tetap bercuti kan???jangan sedih-sedih no..hihihihi
http://www.cute-smiley.com

Selamat Pengantin Baru pada yang baru dan yang bakal melangsungkan perkahwinan..cuti-cuti sekolah ni faham-faham je la..dapur memang tak berasap..kenduri everyday..makan free je kejenye..
http://www.cute-smiley.com

Tak lupa juga pada yang belum bersunat...siap sedialah anda untuk disunatkan..
http://www.cute-smiley.com

1 2 Butterfly Comel:

~SYAZ~ said...

huwaaa~~
sedih..
masa cuti sekolah ni pulak sem baru syaz dah mula..
sabojelah..
jeles ngan budak sekolah..huwaaaa~~

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2