.::KESAYANGANKU::.

21 January 2011

Assalamualaikum...

~ari ni aku datang office sendiri...
mule2 ingat nak naik teksi terus dari Keramat...
pastu macam xconfident plak...
coz aku xbape cam jalan lagi...
takut kang teksi tu pun blur...
jenuh plak nak membayar tambang...


~so aku decide naik tren je la...
dari stesen Sri Rampai-Taman Melati...
2 station je pun n tiket RM1 sahaje...
then dari station Taman Melati aku amek teksi...
Alhamdulillah sampai dengan selamat...


~just nak gtaw kat seseorang...
bukan menjadi masalah yang besar bagi aku...
kalau xde orang nak hantar aku...
aku bukan budak kecik lagi...
bleh jer usaha sendiri kot...
aku langsung tak mintak n harap dari ko la...
ramai lagi orang lain yang ikhlas nak tolong aku...


~mase tgh siapkan dokumen tadi my sis call...
risau aku xsampai office...
hihi, mak n my sis kat umah mak tam...
so pasni xpayah la susahkan akak aku lagi...
dah bleh datang sendiri...
suke2!!!


1 2 Butterfly Comel:

Mr. TN_SkY said...

hurm..nie luahan hati tuk seseorang eh? =_=..sabar ye..:-)

Newbies Susahkan Blogger Senior?

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2