.::KESAYANGANKU::.

26 December 2011


~petang tadi my sayang ajak makan bakso...
die cakap nak bawak aku rase bakso yang paling sedap...
sekali bile kitorang sampai je...
orang ramai sangat n tempat semuanya full...
ade yang tengah menunggu sambil berdiri...

~jadi kitorang decide cari tempat lain je la...
tak sanggup nak tunggu kalau macam tu punya ramai...
lagipun tak nak la kelam kabut dengan maghrib...
sebab mase tu dah pukul 6 lebih...

~so tak jadi la makan bakso yang dikatakan paling sedap tu...
memandangkan niat awal nak makan bakso...
my sayang cari jugak tempat yang ade bakso...
tapi bakso tempat kitorang makan ni tak sedap!!
kuah die tawar je tak rase ape pun...
aku nak mintak garam my sayang tak bagi...
makanye makan je la dengan rase geram...
tak sedap!!!

ni la bakso yang kurang perasaan rasa...huhu

Photobucket

9 2 Butterfly Comel:

Azhafizah[フィザ] said...

dah lama tak makan bakso =_='

blogtilldrop said...

tak berapa suka...tapi kalau sup utara suka.. My Sabah trip: Mendaki gunung

Apik Pehe said...

bakso ni biasanya pedas kan?

aimie amalina said...

hayoooo
pas ni kene ckp kat tokey kedai tu ye
rupe die dh menyelerakan
hehehehe

diana said...

tengok pun tau sebab kuah dia jernih..kalau yang sedap biasanya kuah dia perang2 sikit dan sambal dia banyak..:P

akak ada resepi bakso.
nak update resepi bakso la nanti..:P

NURULHANIF said...

nampak cam sdp.. tp xpernah mkn lagi.. :)

eyrah said...

haha. nak jugakkk!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka bebola yg bnyk..sedap2..

model baju korea said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2