.::KESAYANGANKU::.

09 March 2011

Assalamualaikum...http://www.cute-smiley.com

Tajuk tak menahan..siap ade fuh2 lagi..hahaha...sebenarnye memang tengah penat giler ni..rase macam nak pengsan jer..huhu..tadi baru ubah kedudukan almari n meja...nak sorokkan dari cahaya sket...


Sebab meja aku betul2 depan dinding cermin...cermin besar macam cerita full house tu...so pagi-pagi sementara matahari nak naik terpacak atas kepala...memang berjemur cahaya la aku...so hari ni dah ubah sket...takde la cerah sangat lepas ni...


Tapi penat kot buat keje sorang-sorang, japgi nak turun beli milo ais la..dahaga!!!

http://www.cute-smiley.com

2 2 Butterfly Comel:

Puan Kutu said...

besnya mancing..teringat dulu kecik2 g mancing siap bwk bekal,nk picnic jer lebih, Ikan tak dpt pun..:)

Yana Houry said...

@Puan Kutu
memang best pun mancing..hihi..xdapat ikan pun xpe janji mancing...

eh, nape komen pasai mancing kat entry ini..hihi

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2