.::KESAYANGANKU::.

09 March 2011

Assalamualaikum...http://www.cute-smiley.com

Alhamdulillah dah kenyang, korang dah lunch??kalau belum g makan cepat..hehe..http://www.cute-smiley.comok rasenye tak perlu membebel panjang..aku just nak tunjuk gambar kami [aku n my sis] g mancing Isnin lepas...best wooo...dapat ikan besoorrr n banyak plak tu...ikan siakap tau!!kira puas hati la..kalau tak caya jom aku tunjuk gambaq...zassss!!!

v

v

v

v

 

 

 



 
 ni adalah pemancing paling berjaya untuk hari tu..http://www.cute-smiley.com

http://www.cute-smiley.com

6 2 Butterfly Comel:

CahayaCintaIlahi said...

wah macam best lak tengok memancing tu
rasa macam nak memancing gak huhu ;)

Yana Houry said...

@CahayaCintaIlahi
memang best pun..hihi..jom2 g mancing sesame :)

e F a said...

wah bestnya dapat ikan besar... nak jugaaakkk

Yana Houry said...

@e F a
ngeh3...:)

FurBall said...

mak aih..pandai mancing..hebat lah..makan ikan pancing lah malam tuh..wat masak ap??

afzan said...

banyak dapat ikan. memang berbaloi-baloi org kabor

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2