.::KESAYANGANKU::.

19 June 2010

Assalamualaikum...

Firstly, entry kali ni ialah mengenai CUTE LIL MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST yang dianjurkan oleh walid & ibu Damia' bersemperna [btol ke eja ni??] dengan ulang tahun kelahiran si comel Damia' Rujhaa yang pertama.



Secondly, aku nak jugak join contest ni walaupun masih belum ade anak sebab bujang trang tang2 lagi..hik3..tapi aku ade anak buah , kire ok la kan..mule2 aku ingat nak tanye dulu boleh tak nak join kalau gune anak buah..sekali dah ade orang tanye awal2 lagi..dan ini la jawapan walid Damia' :


"ade baik nya kalau ade anak sendri..tp takpe...walid izinkan azimah pinjam anak sapa2 dulu...tp yang penting, biarlah ade hubungan saudara dgn baby tu...jgn pi carik kat internet pulak =p.. tak aci gitu.. kalu anak buah ke, sepupu ke..ok kot.. nnti bgtau hubungan kekeluargaan tu ye.. selamat mencuba =) "


Okey, maknenye aku bleh la join contest ni kan??tapi satu je aku musykil, sebab aku gune gambar collage..tak tau la boleh ke x, pape pun just tunggu respon dari walid Damia' la..approve ke tak, lagipun gambar collage tu adalah gambar yang same semuanya..harap2 diterima la ye..Gambarnye kat bawah ni yer:)



Nur Kasih Humaira bt Abdul Latif
Tarikh Lahir : 23 September 2009
Umur : 9 Bulan


Gambar ni aku snap mase akak aku cube baju kurung pertama Humaira, so cute..macam anak patung, memang sangat comel..siap sepasang dengan tudung plak tu..cute kan..



2 2 Butterfly Comel:

walid said...

hihih...accepted =) walid cakap dia tgk gambar yg kat bawah kiri je =) itu yg paling jelas...TQ aunty =) makin ramai kawan Mia..best2

Zuriana bt Saad said...

Damia' : he2..cakap ngan walid Damia'..thanks ya sebab approve gambar tu..
Hafiz : yup..sememangnye btol,jiran buatkan tu..kain lebih baju mak..rajin giler die wat dgn tudung2 skali..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2