.::KESAYANGANKU::.

11 June 2010

Assalamualaikum...

Nape la sejak balik kampung ni malas betul nak update blog..haish..banyak sangat kot aktiviti nak buat..ngeh3, sebenarnye xde aktiviti ape pun..just melayan anak2 buah aku je..bile dorang ade, memang malas nak on netbook comel ni..bukan ape, satgi macam2 corak kat skrin ni..tapak tangan, tapak kaki..kuah tom yam penuh kat keyboard..ha..tu la salah satunye dah banyak hari blog ni tak update..[alasan yg munasabah kan??ngeh3]

Sebenarnye ni baru lepas update my private blog..jadi dah xde idea nak menulis..so layankan je gambar2 ngarut nih..he3...



.::my sweet niece NUR KASIH HUMAIRA::.


.::budak ni kecik tapi buaih sgt::.


.::si rambut kerinting::.


.::my nephew ABDUL ZAREEF NAUFAL::.


.::my...aku ler..he2::.


.::humaira pandai::.


.::sweet sangat::.


.::kampung boy::.


.::buleh main kotoq sengih saja::.


.::cantik x aku snap::.


.::awek tudung hijau::.


.::macam bibik humaira..hahaha::.


.::tudung kecik sangat::.


.::si comel::.






0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2