.::KESAYANGANKU::.

07 August 2010

Assalamualaikum semua...

Entry kali ni saje suke2 nak letak gambar my niece yg dah nak masuk 11 bulan, tapi badan sangat la kecik..mewarisi aku agaknye..he2..jom layan sedikit gambar2 yg sempat snap petang tadi..:)


VERSI MENUTUP AURAT



VERSI TIDAK MENUTUP AURAT


Rase baru je g melawat Humaira kat wad bersalin, rase baru je akak aku bersalinkan die..jap sangat mase berlalu..23.09 ni akan genaplah setahun usia NUR KASIH HUMAIRA, banyak benda yang budak comel ni dah pandai..dah blajar berdiri, dah pandai sebut perkataan2 simple, dah pandai gadoh dgn along n abg ngah die..sgt2 terhibur dgn kanak2 ribena ni dan yg paling kagum, kalau nak keluar rumah, die dah pandai cari tudung..



sekarang ni susah btol nak amek gambar Zareef n Nureen, dorang tak nak..



2 2 Butterfly Comel:

Encik Tikus said...

comelnya humaira tue ;)

Yana Houry said...

he2..comel kan..mmg comel, geram sgt2 kat die..hari2 cubit pipi die sampai kene marah ngan my sis..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2