.::KESAYANGANKU::.

06 August 2010

Assalamualaikum semua...

Sesungguhnya mati itu pasti..Baru mendapat khabar yang kurang sedap didengar..Salah seorang warga KUIS [Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor], telah pergi meninggalkan kita semua..


Menurut sumber, pelajar berkenaan sedang menjalani latihan WATANIAH untuk persembahan majlis Konvokesyen ke13 esok pagi, bagaimana arwah terjatuh ke dalam tasik masih lagi belum diketahui, kerana semase entry ini ditaip..jasad arwah baru saje ditemui..


Menurut sumber juga, arwah merupakan penuntut bidang HUMAN RESOURCE MANAGEMENT, semester LIMA..hanya tinggal satu semester je lagi, tapi ajal maut semuanya ALLAH dah tentukan..


Kepada keluarga arwah, takziah diucapkan dan diharap banyak2 bersabar dengan ujian ini..


AL-FATIHAH untuk arwah..


ni la tasik yg mencatat sejarah, mase study dulu slalu lepak kat sini pas klas..sangat tenang..



6 2 Butterfly Comel:

syufaa said...

al fatihah.

Yana Houry said...

syufaa : al-fatihah, semoga roh beliau ditempatkn dikalangan para solihin

zieqa said...

leps ni dier da xde da kat kelas marketing..sedeyh..

Yana Houry said...

zieqa : knal arwah ke?arwah org mane zieqa?

ayahnyah dan wannyah said...

sedih kami mendenngar berita yg yana sampaikan.semoga roh nya dicucuri rahmat dan dihimpunkan bersamama para shuhada.amin.mungkin arwah salah sorang customer kami kot.yana pernah datang ke gerai kamike?tegurle kami kerna terlampau ramai student kuis kami tak perasan.

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

al-fatiha dekat arwah

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2