.::KESAYANGANKU::.

07 August 2010

Assalamualaikum semua...

Tolong2..berkenan giler ngan tepon ni...
Ntah bile la nak dapat, harga 1900-2+++ :(
Yang paling bestnye camera die Carl Zeiss 12mp..

CZ ni memang cun gambar die, 12mp plak tu..
Tak payah cakap ar..memang cun giler2...

Setakat ni, phone2 yg aku gune aku semuanya camera CZ..

Klu nak beli phone, 1st mesti aku tengok camera die..

CZ baru aku tengok part lain..

Setakat ni, aku adalah merupakan peminat tegar NOKIA..
Malas cite panjang2, jom la tengok gambar2 yang aku pinjam dari en.google..






Spefikasi Nokia N8

Platform: Symbian^3 CPU: ARM11 680MHz, 256 MB RAM
Band: GSM/EDGE 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/900/1700/1900/2100 Ukuran: 113.5 x 59 x 12.9 mm
Berat: 135g
Skrin Sentuh: 3.5 inci OLED dengan resolusi 16:9 nHD (640 x 360 piksel)

Jenis Skrin: Capative
Warna Skrin: 16 juta warna

Kamera: 12 Megapixel dengan lensa optik Carl Zeiss (autofokus, Xenon flash)
Memori: 16GB, boleh ditingkatkan dengan kad MicroSD sehingga 32GB
Fungsi lain: Port HDMI, WiFi IEEE802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, USB On-the-Go, OpenGL 2.0, Compass (Magnetometer), Orientation sensor (Accelerometer), A-GPS, Album Cover Flow, Flash Lite 4.0 (menyokong kandungan Flash Player 10.1)


Nak tau lebih lanjut sile klik sini





Ni tepon yg aku gune skrg nokia N85, so far xde sebarang masalah n sangat berpuas hati..dah hampir setahun kot gune tepon ni :)



10 2 Butterfly Comel:

Encik Tikus said...

wah-wah citarasa tinggi ;)

DaHLia said...

oh, tidak mampu ku miliki :( sob sob

Yana Houry said...

encik tikus : he2..berangan je kot..mahal sgt..huhu

Dahlia : taw xpe..sob2 gak..ngeh3..mne nk korek RM2k..

paan sabri said...

nokia mmg best.. aku pakai nokia 5800xpressmusic.. sume best.. cuma snap gamba time malam2 tak best sgt la.. gamba tak lawa wlaupon CZ..

jom baca aku ada kembar ke?

ayahnyah dan wannyah said...

salam ramadhan dari kami,nanti hari selasa jumpele kami disana.jgn lupe follow blog kami.

Yana Houry said...

paan: a'ah..tu je la yg kurang, mlm xcun..

ayahnyah : thanks ayahnyah..ok:)

Atia Adina said...

betul2..citarasa yang tinggi..
x pe...One of things that makes life fun..is to enjoy it.. cheers...

Arib Ismail said...

E'ehh , thanks sebab letak link blog Arib ! baru perasan lepas tengok traffic blog naik kat nuffnang sebab blog ni ada link ke blog Arib . terima kasih yana ! ;D

Yana Houry said...

arib : hehe..same2 kasih..slalu view blog kamu..:)

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2