.::KESAYANGANKU::.

03 November 2010

Assalamualaikum semua...


~korg suke x packing barang???huhu..aku lemah btoi bab nak siap2 barang ni..mesti ade je brg yg tertinggal even dah buat list..mmg xde bakat mengemas btoi..hahahaha..



~dulu mase sekolah sampai ke ipt..mak aku yg kemaskan barang setiap kali nak balik after bercuti..kalau harap aku, mmg ade je yg akan lupe..n slalu bende yg aku lupe tu adalah bende yg sgt penting..ehehehe...



~pernah terlupe dompet kat umah..sedar mase nak check in flight..habes satu handbag cari..siap bukak baggage skali..xde nampak pun batang hidung dompet..last2 call mak, mak cakap tunggu jap die nak cari..xsampai 2min pastu mak call balik..dompet aku ade kat almari solek..ngeeee..:p maka ayah terpakse la hantar dompet tu kat airport..kalau x camne nak nek flight..naseb la airport dgn umah aku dekat jer..10minit lebih kurang [kalau ak rempit]..



~pernah jugak terlupe matric card..mase tu nak register semester baru..xingat dah semester bape sbb byk kali..wakakakaka..so, kalau xde matric card mmg susah la nak berurusan..kesudahannye aku asyik kene saman je kat kolej..2hari pastu bru la sampai matric card aku via pos laju..ngeh3..



~pernah tertinggal bank card mase nak kuar shopping..dah la uit dalam dompet tinggal bape hengget je..make, terpaksela aku pinjam uit kawan dulu..tapi ade kebaikan gak sebab aku xde la habeskan byk uit sangat..



~tertinggal henphone kesayangan kat umah..sedar mase dalam perjalanan nak ke jety Kuah..dah nak sampai sangat2..make terpakse la patah balik amek tepon..huhu..dah la jety dgn umah i jauh..siannye mak ayah aku dpt anak camni...



~tertinggal battery laptop..dah sampai KL baru sedar, kesudahannye aku kene dok setempat je la kalau on lappy..padan muke aku...



~tertinggal hard disk..dalam tu dah la ade segala mak nenek aku punye esemen..kesudahannye mak i terpakse pos laju..balut dgn berape lapis baju..sebab takut nanti jatuh..huhu..maafkan sy mak ayah!!


***lapaq la plak..nak makan jap..nanti sambung len..ngeeee***



1 2 Butterfly Comel:

✿....rossa alina....✿ said...

aiyooo..banyaknye tertinggal..hehehehe..kalo kawen,jgn tertinggal laki plak ye.. ;p

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2