.::KESAYANGANKU::.

10 July 2010

Assalamualaikum...

Geramnye dengan line berokband aku ni..jap connect jap disconnect..orang nak booking tiket pun payah, nak gune e-banking memang sangat2 problem la kalau line sekat2 camni, mentang2 la aku gune pakej murah..student punye yang sebulan RM50 tu..line pun kire murah gak kot..aiyak!! takpe2 nanti aku kaye, aku nak gune pakej paling mahal yang ade..ngeh3 [bile ntah aku nk kaye???keje pun blom..=p]



bukti betapa lembabnye berokband aku!!


6 2 Butterfly Comel:

Miss Izah Mohamed said...

biase la tu.. bile dah lebih limited, dia slow down kan speed

mak_ngoh_selamoh said...

leh col celcom minta beli volume 1G or 5G lagi...klu mmg tol dah sampai limit volume lah

velasrizal said...

mmg berbulu kan dgn berokband ni..

Logo Piala Dunia 2014 Di Brazil

Hapiz Rahman said...

masa aku pakai celcom dulu, punyalah benagng sampai aku baling ke dinding.. huuhuh

princeduyong said...

tuka maxis...hehe

Zuriana bt Saad said...

miss Izah : oh ye ke..he2


mak ngoh : kene bayar tak?he2..


velasrizal : huhu..taw xpe..sangat2 berbulu..he2


Hapiz : kalau ikutkan ati nak gak wat camtu, tp nnt rosak xleh gune langsung..hik3


prince duyong : mmg ade plan camtu pun..tunggu ade ongkos sket..nak tukar la

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2