.::KESAYANGANKU::.

20 April 2011

Assalamualaikum...
http://www.cute-smiley.com

Dah bersiap nak balik, dah nak turun pun..sekali terpandang tingkap..eh hujan ke..pastu bukak tingkap nak kepastian..mak oi!! lobatnyo hujan, camno den nak balik ni..haish!! erm, letak la balik segala mak nenek yang ade kat tangan ni...
http://www.cute-smiley.com

Then call my sis mintak tolong die ambik, naseb la die tak busy..kalau tak, terpaksela tunggu sampai hujan stop baru boleh balik...malam la jawabnya...mula-mula ingat nak redah..jap je pun sementara nak sampai bus stop..tapi disebabkan dokumen-dokumen client ni, terus batalkan niat nak buat camtu..kang tak pasal-pasal bagi kertas kembang kat hakim...hehehe
http://www.cute-smiley.com


Sementara nak tunggu my sis sampai, on lappy balik..blogwalking jap =)
http://www.cute-smiley.com

4 2 Butterfly Comel:

alinac lover said...

heheh gna masa terluang.sni panas tau :)

~SYAZ~ said...

ish!
kat tempat syaz dah lame la x hujan..
sekali hujan bestnyelah..
sejuk je.. ^__^

Yana Houry said...

@alinac lover
=)amek kesempatan..hehe..ye ke?panas sangat pun susah jugak kan..

Yana Houry said...

@~SYAZ~
sekali sekala hujan mmg best tapi kalau hari2 xbape nak best sangat la..byk keje tertangguh..hehehe

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2