.::KESAYANGANKU::.

27 April 2011


Assalamualaikum...

Thanks to all followers yang sudi follow blog merapu ni...
macam tak caye je dah 600 followers rupenye...
rasenye banyak lagi yang belum aku follow balik...
tak sempat nak belek satu persatu sekarang ni...
[bajet fofular]
lagipun geram dengan gmail sebab bile follow orang xde naik gambar...
ape masalahnye tah le..geram btoi!
eh ini bukan entri lepas geram...
ni entry terharu dan bajet femes..ngeh3

Terima Kasih sangat-sangat ye korang...
Luv u all!!

ni kesayanganku yang ke-600...jom la terjah blog beliau =)

6 2 Butterfly Comel:

~SYAZ~ said...

yeahhh!!!
tahniah sis..
perasaan baget femes tu perlu ade sis..
selamat berblogging.. ^__^

echaRierie said...

yahoooo..
congrats yana..
hehe ;)

Yana Houry said...

@~SYAZ~
hihi...thanks syaz..baru ciput dah teruja ni..hihi

Yana Houry said...

@echaRierie
=) thanks echa..hihi

jefri said...

hehehe..terharu saya....

Yana Houry said...

@jefri
hehehe..jom same2 kite terharu =)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2